Sennepsbagte rødspætteruller

Det skulle jo være så sundt med fisk. Men det bliver sjældent til andet end en dåse tun, rejer eller et stykke stegt laks, hvilket man selvfølgelig heller ikke skal kimse af! Men jeg fik pludselig lyst til at lave en fiskeret der både var let, luftig og velsmagende. Det blev til sennepsbagte rødspætteruller, som faktisk blev virkelige gode og velsmagende! En rigtig sommerlækkerbisken.

Ingredienser: (2 personer)
300 gram rødspættefileter
100 gram rejer i lage
Et par spiseskeer sennep
En smule sesamfrø
Salt og peber

Tænd ovnen på 200 grader. Læg rødspættefileterne på en bageplade med bagepapir. Krydder dem med salt og peber. Læg en skefuld rejer ind i hver filet og rul dem sammen. Smør fiskerullerne med en klat sennep på toppen og drys med sesamfrø. Drys også lidt salt og peber ud over. Sæt dem i ovnen i ca. 15 minutter.

Nemt og lækkert på ingen tid. De kan serveres til alle mulige slags salater, kartofler og eventuelt noget godt brød. Jeg lavede en broccoli, blomkål og gulerodssalat med asiasisk-inspireret dressing, som du kan læse om her.

Hvis man kan tåle mælk (i modsætning til mig) så kunne det være rigtig lækkert også at putte lidt friskost/flødeost ind i rullerne. Så bliver det hele mere cremet og lækkert. Man kan også lave rullerne med flødeost og spinat eller andre grøntsager.

Og så rigtig god sommer derude. Endelig kom der noget vejr man kan bruge til noget. Jeg har grillet de sidste par dage – først på en tagterrasse på Østerbro (ved min faster) med udsigt over hele København (fabelagtigt). Og i går i det nordsjællandske med udsigt over havet. Det var også fabelagtigt. I dag har min dejlige kæreste fødselsdag, så der skal grilles burgere i gården!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: